Phasmophobia: talán most már nem csúszik a konzolos megjelenés! [VIDEO]

A 2023 nyarán bejelentett portok végül nem érkeztek meg akkor, amikor eredetileg tervezte a Kinetic Games, de most talán már nem lesz szó további halasztásról.

 

A Phasmophobia egy négyjátékos, online kooperatív, pszichológiai horrorjáték. Mi és a paranormális nyomozókból álló csapatunk paranormális tevékenységgel teli, kísértetjárta helyszínekre megy el, és megpróbálunk minél több bizonyítékot gyűjteni. Használjuk a szellemvadász felszerelést, hogy bizonyítékokat leljünk és rögzítsünk, amelyeket aztán eladhattok a szellemeket eltávolító csapatnak. (Még véletlenül sem a Szellemirtóknak!)

A realisztikus grafika és hangok, valamint a minimális felhasználói felület teljesen magával ragadó élményt biztosít, amely nem hagyja majd nyugodni a figyelmünket. Azonosítsunk több mint 20 különböző szellemtípust, amelyek mindegyike egyedi tulajdonságokkal, személyiségekkel és képességekkel rendelkezik, hogy minden egyes nyomozás másnak tűnjön mint az előző. Használjunk jól ismert szellemvadász felszereléseket (például EMF-olvasókat, szellemdobozokat, hőmérőket és éjjellátó kamerákat), hogy nyomokat találjunk és minél több paranormális bizonyítékot gyűjtsünk össze. Találjunk átkozott birtokokat, amelyek információt vagy képességeket biztosítanak az épelméjűségedért cserébe.

Válasszunk több mint 10 különböző kísértetjárta helyszín közül, amelyek mindegyike egyedi fordulatokkal, rejtekhelyekkel és elrendezéssel rendelkezik. Négy alapértelmezett nehézséggel, valamint napi és heti kihívásokkal rengeteg lehetőség van arra, hogy próbára tegyük képességeinket. Ugorjunk fejest, mocskoljuk be a kezünket bizonyítékokat keresve, miközben az életünkért küzdünk. Ha nem érezzük magunkat elég erősnek a feladathoz, akkor menjünk biztosra és támogassuk a csapatot a teherautóból, a CCTV és a mozgásérzékelők segítségével figyelve a nyomozást.

Hozzunk létre saját játékokat, hogy a nehézséget a saját vagy a csoport igényeihez igazítsuk, ehhez arányos jutalmakkal, és találjunk ki saját őrült játékmódokat. Akár négyen is együtt játszhatunk ebben a kooperatív horrorban, ahol a csapatmunka a siker kulcsa. A Phasmophobia minden játékost támogat együtt attól függetlenül, hogy ki milyen platformon (cross-play) játszik, és milyen beviteli eszközt használ.

„Nagyon örülünk, hogy a Phasmophobia eljutott a konzolos korai hozzáférésbe. A közösség már régóta kérte a konzolos verziót, és várt egy kis ideig, hogy ez megtörténjen. A Kinetic Games fejlesztőcsapata kivételesen keményen dolgozott, hogy ez a kérés valóra váljon,” írta a sajtóközleményben Daniel Knight, a Kinetic Games vezérigazgatója és vezető fejlesztője.

A Phasmophobia PC-n korai hozzáférésben 2020. szeptember 18-án jelent meg. Azóta több mint 20 millió eladást ért el a játék, ami október 29-én PlayStation 5-ön, PlayStation VR2-n és Xbox Series-en is korai hozzáférésben lesz 20 dollárért (8 ezer forintért).

Forrás: Gematsu

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu