Subnautica 2: ismét a víz alá merülhetünk! [VIDEO]

Ezúttal is ki fog maradni pár megszokott platform, de most már biztos, hogy az Unknown World Entertainment és a Krafton ismét a víz alá fog vinni bennünket.

 

A Subnautica 2 egy víz alatti túlélő kalandjáték, amely egy teljesen új, idegen óceáni világban játszódik. Egy új világ vár egy teljesen új történet mellett. Egy úttörőt irányítunk, aki egy távoli világba utazik, de valami nincs rendben. A hajó mesterséges intelligenciája ragaszkodik hozzá, hogy folytassuk a küldetést. Ez a világ túl veszélyes ahhoz, hogy az emberek túléljék… Hacsak nem változtatjuk meg, mit jelent embernek lenni. Milyen lények, intelligensek vagy más lények várnak az érkezésünkre? Játsszunk egyedül vagy akár három barátunkkal online többjátékos kooperatív módban. Akár titokzatos romokat fedezünk fel, akár egyedi bázisokat építünk, vagy a világ mélyére kalandozunk. A bolygó kihívásai váratlan és szokatlan módon teszik próbára találékonyságunkat és alkalmazkodóképességünket.

A túlélés a megfelelő eszközök használatán múlik. Az olyan alapvető tárgyak mellett (szkenner, elemlámpa) tervrajzokat találhatunk fejlettebb eszközökhöz, felszerelésekhez és tengeralattjárókhoz. A bázisok jobban testreszabhatóak az átdolgozott építési rendszernek köszönhetően. Az új eszközök lehetővé teszik a világhoz való nagyobb mértékű alkalmazkodást. A tornyosuló víz alatti szikláktól a buja korallmezőkig ez a vízi idegen világ tele van élénk és lélegzetelállító biomokkal, amelyek mindegyike változatos ökoszisztémákkal és egyedi élőlényekkel teli, de valami nincs rendben. A világ nincs egyensúlyban. Mi történt itt, mi történt velünk, és hol vagyunk?

Fedezzük fel a titokzatos életformákkal teli gazdag világot a legkisebb halaktól a legnagyobb Leviatánokig. Szkenneljük be a lényeket, hogy többet tudjunk meg róluk. Használjuk a Biosamplert, hogy mintákat vegyünk a tanulmányozáshoz. Ahogy egyre többet tudunk meg erről a világról, fejlesszük a genetikánkat, hogy testünket a túléléshez igazítsuk. Merészkedjünk túl a sekély vizek biztonságán és ereszkedjünk le a sötét ismeretlenbe. Csodák és veszélyek leselkednek minden sarkon. Ahhoz, hogy túléljük ezt a bolygót, túl kell lépni határainkat és meg kell fejtenünk ennek a különös világnak a titkait.

A Subnautica 2-t az Unknown Worlds készíti, egy irodával nem rendelkező stúdió, amelynek gyökerei a 2002-es Half-Life modhoz, a Natural Selectionhöz nyúlnak vissza. Ez ugyanaz a stúdió, amely az eredeti Subnauticát is készítette. A csapat a világ minden táján megtalálható az Egyesült Államoktól kezdve az Egyesült Királyságon át Franciaországig, Izlandig, Ausztriáig, Ausztráliáig, Kanadáig, Indiáig és még sok más helyig. A Subnautica 2 Early Access játék lesz, így a megjelenésekor még aktív fejlesztés alatt áll majd. Előfordulhatnak hibák, fejlesztés alatt álló funkciók és teljesítményproblémák. A fejlesztők további helyszíneket, lényeket, kraftolható tárgyakat és narratívát fognak hozzáadni a játékhoz.

A Subnautica tehát korai hozzáférésben fog megjelenni 2025-ben Xbox Series-re és PC-re (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store).

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu