Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii: kedvezően változott a megjelenési dátum! [VIDEO]

A Ryu Ga Gotoku Studio és a SEGA módosított a Like A Dragon 8 melléktörténetének megjelenési dátumán, de nem kell megijedni ettől a változástól.

 

A SEGA ugyanis eddig úgy tervezte, hogy a Like a Dragon: Infinite Wealth melléktörténete február 28-án jelenik meg, de mivel a február jelenleg úgy tűnik, hogy legalább 10, ha nem több nevesebb címmel rendelkezik, kicsit módosított a japán kiadó a megjelenési dátumon. Nem rakták át márciusra (pedig nem lett volna abból baj), hanem előrébb hozták, így az eddig tervezetthez képest egy héttel korábban jut el a játékosokhoz.

„”Ez [az új megjelenési dátum] részben azért van, mert a fejlesztés a vártnál gördülékenyebben halad, de szeretnénk a játékot a lehető leghamarabb eljuttatni a játékosokhoz világszerte. A SEGA-nál mindenki támogatásával, mind belső, mind külsős részvevőkkel valóra tudtuk ezt váltani,” mondta egy videóüzenetben (a lenti második videóban, amit beágyaztunk) Yokoyama Masayoshi, a Ryu Ga Gotoku stúdió vezetője.

Egy új legenda veszi kezdetét, amikor Majima Goro acélbetétes csizmájába lépünk: egy olyan férfiéba, aki elvesztette az emlékezetét, és kalózként újra feltalálja magát a nyílt tengeren. Vágjunk bele egy túlzó, modern kalózkalandba egy ex-yakuzával, most már kalózkapitánnyal és legénységével, miközben izgalmas harcokba keverednek szárazföldön és tengeren az elveszett emlékek és egy legendás kincs utáni vadászatban. Majima, a hírhedt ex-yakuza hirtelen hajótörést szenved egy távoli csendes-óceáni szigeten. Mivel még a saját nevére sem emlékszik, útnak indul, hogy elveszett emlékei nyomára bukkanjon, egy Noah nevű fiú kíséretében, aki megmentette az életét. Nemsokára belekeverednek egy legendás kincsért folyó konfliktusba, amelyben vérengző bűnözők, modern kori kalózok és más gazemberek vesznek részt.

Állítsunk össze egy egyedülálló legénységet, miközben fejleszthetjük a hajódkat, felfedezzük a nyílt tengert, és az ellenségek ágyútüzében, és váratlan barátságokban és az út során szerzett hatalmas gazdagságokban kovácsoljuk legendánkat. Amikor egy ellenséges kalózhajó a célkeresztbe jut, izgalmas, valós idejű ágyúharc tör ki. Gyorsan manőverezzünk a helyünkre, majd pusztító károkat okozunk, hogy az ellenséges hajó fedélzetére lépjünk, és a legénység és a legénység elleni harcban legyőzhessük a kapitányt. Hódítsuk meg a tengereket, fedezzük fel a rejtett szigeteket és szerezzünk rengeteg zsákmányt mint egy igazi yakuza kalóz! Dinamikusan váltsunk a Mad Dog és a Pirate harci stílusok között, hogy keverjük a támadásokat, és robbanékony kombókat, zsonglőrködéseket és légi leütéseket mutassunk be, amelyek a kreativitást túlzó akcióval jutalmazzák. A Mad Dog stílusban használjuk ki a sebességet, a mozgékonyságot és az érzéket, hogy precíz, mégis erőteljes ütéseket mérjünk, amelyekkel elkábíthatjuk ellenségeinket. A kalóz stílusban, ahol rövid kardokkal és trükkös kalózeszközökkel szerezhetünk komoly zsákmányt. A jellegzetes Mad Dog stílusa mellett, amely a gyorsaságról szól, Majima az új Sea Dog stílusát is használhatja, amelyben kardot és más kalózfelszereléseket használhat. Válasszuk ki a számunkra megfelelő stílust, hogy megrúgjuk, megverük és lecsapjuk az utunkban álló patkányokat.

Miután elvesztette az emlékezetét, Majima, a yakuza világ egykor rettegett legendája kincskeresésre indul. Fél évvel ezelőtt Kiryuval összefogva a Millenium Towerben vívott hatalmas csatát, de most Majima hajójának roncsait egy távoli, ritkán lakott sziget partján mossa partra a víz. Emlékek nélkül összefog Noah-val, a fiatal szigetlakóval, aki megmentette az életét, és elindul az elfeledett múltja nyomainak felkutatására. Ami azonban rájuk vár, az egy puskaporos világ, ahol gazemberek versengenek egy legendás kincsért.

A Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii február 21-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu