Jó hír a Fallout 2. évadával kapcsolatban: a forgatás napokon belül kezdődik!

MOZI HÍREK – A 2022. július 5-én kezdődött első évad forgatása 2024. április 10-én került a képernyőkre. Ez megváltozhat a 2. évaddal. Jó hírek a Prime Video Fallout sorozatával kapcsolatban, amely néhány nap múlva újra forogni kezd az Amazon stúdióiban.

 

A Fallout sorozat az egyik legnagyobb produkció, amely egy videojáték univerzumán alapul. A széria lenyűgözte a rajongókat történetével, rejtélyes karaktereivel és poszt-apokaliptikus világával. Az első évad hihetetlen nézettségi számokat produkált, és a Prime Video történetének egyik legnézettebb sorozatává vált. A közönség azonban már most türelmetlenül várja az új epizódokat, és ezzel kapcsolatban van néhány friss információ.

A New York-i Comic Con-on a Screen Rant számára adott interjújában Leslie Uggams, aki Betty Pearsont alakítja, megerősítette, hogy a Fallout sorozat 2. évadának forgatása novemberben kezdődik. Bár a pontos dátumot még nem hozták nyilvánosságra, nyilvánvaló, hogy már nincs messze, habár hetek óta pletykák keringtek arról, hogy az új évad forgatása „nagyon hamar” elkezdődik, így nem meglepő, hogy néhány hét múlva belevágnak.

„Novemberben kezdjük. Izgatott vagyok miatta” – árulta el a sorozatban a 33-as bunker felügyelőjét játszó színésznő. Érdekességképpen, az első évad forgatása 2022. július 5-én kezdődött, és az epizódok 2024. április 10-én kerültek bemutatásra. Ezúttal azonban nem biztos, hogy ilyen sokáig tart a várakozás, mivel a díszletek jelentős része már elkészült, így a felvételek helyszínei, jelmezei és egyéb elemei készen állnak a felhasználásra. A Prime Video most egy új, izgalmas visszatérést készít elő, tele új lényekkel, helyszínekkel és frakciókkal.

Mikor jelenhet meg a Fallout 2. évada?

 

Figyelembe véve az esetleges utómunkálatokat, valamint a hónapokig tartó forgatást, egy optimista forgatókönyv szerint a Fallout 2. évadának epizódjai körülbelül egy év múlva, 2025 októbere és decembere között jelenhetnének meg. Azonban nem lenne meglepő, ha 2026-ra csúszna a premier az esetleges kihívások miatt. Végső soron ezek csak becslések, ezért érdemes megvárni, amíg a Prime Video hivatalosan is megerősíti a megjelenési dátumot a következő hónapokban.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu