Tom Hardy szerint Venom és Pókember harca elkerülhetetlen, de vajon ez lesz a Venom – Az utolsó menet után?

MOZI HÍREK – A Sony Pókember univerzuma folyamatosan bővül, és a Venom-sztár, Tom Hardy szeretné még tovább fokozni az izgalmakat azzal, hogy szembeszállna a Marvel Pókemberével a Venom – Az utolsó menet után. Bár ez a közös univerzum eddig nem volt hatalmas siker, a Venom franchise kritikai és kereskedelmi szempontból a legnagyobb hozzájáruló volt. A trilógia utolsó része, a Venom – Az utolsó menet, megalapozhatja a jövőbeli projektek alapjait.

 

A Venom – Az utolsó menet, amely a trilógia zárófilmje, Eddie és Venom utolsó közös kalandját mutatja be, miközben mindkettejüket fajtájuk üldözi. Szembenézve a váratlan bonyodalmakkal, a párosnak egy hatalmas döntést kell meghoznia, amely örökre lezárhatja útjukat.

Pénteken, a New York Comic Con rendezvényén Tom Hardy a színpadra lépett, hogy népszerűsítse új filmjét, és kifejezte erős vágyát, hogy Pókemberrel harcoljon, annak ellenére, hogy ez az utolsó filmje a Venom szériában. Azt mondta:

„Nagyon szeretnék Pókemberrel harcolni. Most rögtön készen állnék arra, hogy szembenézzek vele. Boldogan harcolnék Pókemberrel, 100 százalék. Soha nem mondanék nemet. Kifejezetten azért hoztuk létre Venomot, hogy filmformátumba helyezzük, és ezt meg is tettük. A ‘Venom – Az utolsó menet’ a trilógia utolsó darabja, és nagyon izgatottak vagyunk miatta.”

Az utóbbi években a Marvel Moziverzum számos rajongó által várt összecsapást és crossover-t valósított meg, a Pókember vs. Mysteriótól kezdve a Rozsomák vs. Kardfogig, sőt, a nagyon várt Deadpool vs. Rozsomák is közeleg. Így Hardy vágya, hogy szembenézzen a Marvel Moziverzum Pókemberével, most minden eddiginél reálisabbnak tűnik, különösen a jövőben várható Pókember-projektek fényében.

 

Hogyan találkozhat Venom és Pókember?

 

A Pókember: Nincs hazaút előtt valószínűtlennek tűnt, hogy Venom és a barátságos szomszédunk valaha is keresztezzék egymás útját, de a film egy reménysugárt nyújtott egy izgalmas stáblista utáni jelenettel. Bár Eddie a Nincs hazaút eseményei után eltűnik, hátrahagyott egy darabot a szimbiótából, amely később összecsaphat Tom Holland Pókemberével. Bár a Venom – Az utolsó menet első előzetesei alapján úgy tűnik, hogy ez a jelenet hamar megoldódhat, várnunk kell, hogy lássuk, hogyan alakul a történet.

Hardy vágyát, hogy Pókemberrel harcoljon, a rajongók is osztják. Továbbá, amikor a Pókember: Hazatérés forgatásán járt, Tom Holland is kifejezte érdeklődését Venom ellen, a ScreenRant-on keresztül nyilatkozva: „Szerintem Venom az a karakter, akit egy nap szeretnék igazán péppé verni.” Ha ennyi lelkesedés mindkét színésztől és a rajongóktól nem teszi lehetővé ezt a találkozást, akkor nem tudjuk, mi fogja.

A Marvel képregényekben is számos alkalommal láthattuk már, ahogy ezek a hasonló szuperhősök összecsapnak, például a Superior Spider-Man vs. Agent Venom vagy az ő furcsa szövetségük, amikor Venom humanoid formát ölt, hogy együtt küzdjön Pókemberrel. Akárhogy is, ahogy a Venom – Az utolsó menet lezárja a trilógiát, ez új kezdetet jelenthet a Sony Pókember univerzumában, számos izgalmas projekttel a láthatáron.

A filmet Kelly Marcel rendezte és társszerzője is, aki mind a Venom, mind a Venom: Vérontó forgatókönyvét is írta. A Venom – Az utolsó menet főszereplője Tom Hardy, aki nemcsak a főszerepet játssza, hanem társíróként is közreműködik. A film szereplői között megtalálható Juno Temple, Stephen Graham, Cristo Fernandez, Peggy Lu és Alanna Ubach. A Venom – Az utolsó menet premierje 2024. október 25-én lesz a mozikban.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu