Black Myth: Wukong: nemsokára polcra is tehetjük!

A játék két hónapja, hogy megjelent, de csak digitálisan – ezt a hiányt fog nemsokára bepótolni a Game Science, igaz, csak az egyik platformon.

 

Augusztus 20-án jelent meg PlayStation 5-re (PlayStation Store), illetve PC-re (Steam, Epic Games Store) a Black Myth: Wukong, amiből azóta több mint 20 millió példányt értékesítettek. Ennek nagy része feltehetőleg Kínában jött össze a Game Science-nek, ugyanis ez egy kínai stúdió, és az ottani lakosság milliárdos nagyságrendű, szóval sokkal nagyobb közönsége van hazai viszonylatban, így nagyobb eséllyel vásárolhatták meg a terméket, hiszen helyi játékról van szó.

A Game Science a Twitteren közölte, hogy „nagyon rövid időn belül” érkezik a lemezes kiadás PlayStation 5-re (így a PC-seknek megint marad a csak digitális elérhetőség a Steam/Epic Games Store párosán…). Ez persze nem jelenti azt, hogy az Xbox Series verzió is mihamarabb meg fog jelenni, bár erről a minap azt írtuk, hogy az észak-amerikai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság, az ESRB már kiértékelte a Black Myth: Wukongot, bár az európai PEGI még nem tette ezt meg.

 

 

Ez az információ nem valami pontos, de a Dealabs weboldalán billbil-kun közölte, hogy a PlayStation 5-ös lemezes kiadás a Black Myth: Wukongból október 21-étől, tehát a mai naptól lesz kapható Észak-Amerikában 65 dollárért (~26 ezer forintért), Európában pedig „nagyon hamarosan” el fog jutni a botlokba 70 eurós (28 ezer forintos) áron. Szóval itt még egy-két hetet várni kell arra, hogy a Game Science játékát szó szerint a kezeink között tarthassuk. A dobozkép lent megtekinthető, úgyhogy a szivárogtató megint kifejezetten hiteles forrásokkal rendelkezik.

Már csak az a kérdés, hogy a Black Myth: Wukong mikor fog eljutni az Xbox Series-re. Ennek még megjelenési időszaka sincsen, úgyhogy csak találgatni tudunk, és emiatt gyanítjuk, hogy a Sony és a Game Science időzített exkluzivitásról szóló megállapodást köthetett a kulisszák mögött, és ezt félnek beismerni.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu