Black Myth: Wukong: megvan a lemezes kiadás terjesztője is, de mégis mennyit kell várnunk rá?

Úgy tűnik, hogy a hivatalos bejelentés ellenére sem nagyon tiszta még, hogy a Game Science játékát mikortól vásárolhatjuk meg lemezes kiszerelésben is, hiszen nem mindenki kedveli a csak digitálisan elérhető tartalmakat.

 

Bár tegnap már szó volt arról, hogy készül a Black Myth: Wukong lemezes megjelenése (de csak PlayStation 5-re!), még nem volt szó arról, hogy pontosan ki is áll a terjesztés mögött, mert ez általában vagy egy nagyobb kiadó szokott lenni (például a Microids), vagy korlátozott példányszámban gyártanak fizikai példányokat (ilyen megközelítést használ a Limited Run Games is). De lássuk pontosabban a részleteket…

A PM Studios fogja terjeszteni a kínai stúdió augusztus 20-án PlayStation 5-re (PlayStation Store), illetve PC-re (Steam, Epic Games Store) digitálisan már megjelent játékát Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon. A PM Studios online boltjában is elérhető lesz, és valószínűleg pillanatok alatt el fog fogyni a készlet, ugyanis a jelenleg elérhető kilenc PlayStation 5-ös cím (My Time at Sandrock gyűjtői kiadás, My Time at Sandrock alapkiadás, Goodbye World, Blade Assault, Clive N Wrench alapkiadás, Battle Axe korlátozott kiadás, Ikai, Ever Forward, Hoa) mindegyike elfogyott…

Pontos megjelenési dátumot a PM Studios még nem közölt. A lemezes kiadásban megkapjuk a Black Myth: Wukongot a emezen, továbbá egy kódot, amivel a játék deluxe változatának plusz tartalmait is megkaphatjuk (Bronzecloud bot, Folk Opera maszk, Folk Opera Almsgiving páncél, Folk Opera bőr karperecek, Folk Opera buskinok, illetve szélcsengő kuriózum). Arra kíváncsiak leszünk, hogy a játék legújabb frissítéseivel felvértezett változatot tették-e a Blu-ray lemezre, vagy egy kissé régebbit, hiszen ennél a játéknál is tapasztalható volt, hogy a PlayStation 5-ös megjelenés a kezdetekben kissé gyengélkedett.

Az árazásról nem tett említést a PM Studios, de valószínűleg az eddig megszokott 70 eurós árral számoljunk (azaz 28 ezer forintot kell majd érte fizetni).

Forrás: Gematsu, PM Studios

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu