Monster Hunter Wilds: bétatesztre készül a Capcom; PlayStationön duplázhatunk! [VIDEO]

A Capcom ugyanis először a PlayStationösöknek tart bétatesztet, majd mindegyik platformon el fogja indítani a Monster Hunter új részének próbalehetőségét.

 

Először essen pár szó az Oilwell Basin területről. Ez egy veszélyes terület, amelyet a nevét adó, bugyogó olajkutak határoznak meg. Ez a terület arról ismert, hogy a Tűzforrás néven ismert káosz idején tomboló lángokba borul. Az újonnan felfedezett Brute Wyvern Rompopolo a mély olajiszappal borított területeken kószál. Ez a félelmetes ragadozó mérgező gázt bocsát ki a nyelvéből, hogy legyengítse a zsákmányát, mielőtt a farkával gázt fecskendezne a talajt borító kátrányba, ami buborékos kitöréseket okoz.

A Rompopolo gyakran küzd a területért a kóborló Ajarakanokkal, egy másik, korábban nem látott szörnyeteggel, amely ezt a régiót hívja otthonának. Ez a vörösen izzó agyaras szörnyeteg vastag páncélját dörzsölve izzó páncélba burkolózik. E hihetetlenül zord, állandóan változó környezet közepette nőtt ki Azuz képzett kézműves falu egy hatalmas központi kovácsműhely körül. Miközben a helyi kézművesek és a félelmetes vadon élő állatok a túlélésért küzdenek, a helyiek által Black Flame (fekete láng) néven ismert titokzatos szörnyeteg leselkedik mélyen a medence alatt.

A lelkes vadászok hamarosan először otthon is megtapasztalhatják a Monster Hunter Wildsot, ha részt vesznek a PlayStation 5, Xbox Series és PC platformokon zajló nyílt bétatesztben, amely támogatja a platformok közötti cross-play-t. A résztvevők a Monster Hunter Wilds teljes kiadásában egy különleges bónusz medált is kapnak a fegyverük vagy Seikret mountjuk díszítésére egy hasznos tárgycsomag mellett. A nyílt bétateszt három különálló élményt tartalmaz majd: a teljes karakteralkotó eszközt a karakteralkotási adatokkal, amelyek a megjelenéskor átvihetők lesznek a teljes játékba, a Story Trial-t és a szabadon bejárható Doshaguma Huntot.

A Story Trialban a játékosok a Chatacabra vadászat közben megtapasztalhatják a játék nyitó jelenetét és az alapvető oktatóanyagokat, míg a Doshaguma Huntban a játékosok egy Doshaguma falka alfáját üldözhetik, vagy felfedezhetik a Windward Plains területét. Mind a Story Trial, mind a Doshaguma Hunt egyedül is végigjátszható, de a játékosok egy SOS jelzőfény segítségével akár négyfős csoportot is létrehozhatnak online, vagy segítséget kérhetnek az NPC vadászoktól.

A PlayStation-exkluzív béta október 29-én hajnali 5 órától október 31-án reggel 5-ig fog tartani. Ehhez PlayStation Plus-előfizetés szükséges. Ezután jön a mindhárom platformnak elérhető béta, ami november elsején 5 órától november 4-én hajnali 4-ig fog tartani. Bejelentettek egy Monster Hunter Wilds-tematikájú, limitált példányszámban gyártott DualSense kontrollert, de ez csak Ázsiában lesz elérhető, és a Monster Hunter Wilds stílusát felvértezett PlayStation 5-fedőlap csak Japánban lesz kapható.

A Monster Hunter Wilds február 28-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu