Batman beleszállt Donald Trumpba – íme, ez Michael Keaton véleménye az exelnökről!

MOZI HÍREK – Michael Keaton üzent Trump és Elon Musk rajongóinak…

 

 

Batman megszólalt! Michael Keatontól nem idegen, hogy kimondja a véleményét, amit általában szigorú, de intelligens módon tesz. Az elnökválasztás közeledtével Keatonnak üzenete van a férfi szavazóknak a republikánus jelölt Donald Trumpról és Elon Muskról, egy valószínűtlen párosról, akiket az a cél vezérel, hogy az elítélt korábbi elnököt ismét a Fehér Házba juttassák. Annak ellenére, hogy egyes férfiak látszólag azt hiszik, hogy a duó tiszteli őket, a jólétüket és a véleményüket, Keaton világossá szeretné tenni, hogy ez nem így van.

Keaton az Instagram-oldalán közzétett egy videót, amelyben kijelentette, hogy mind Trump, mind Musk „nem igazán tisztel titeket”, kifejezetten a férfi szavazókhoz szólva, akik még mindig fontolgatják, hogy Trumpra szavaznak. A színész eléggé kemény volt a megjegyzéseiben, de komoly igazságokat mondott a párosról, ha elfogadod az álláspontját. A színész így folytatta:

„Néhányan közületek, főként a pasik, akik azon gondolkodnak, hogy részt vesznek egy Musk és Trump gyűlésen – nem igazán tisztelnek titeket. Kinevetnek titeket a hátatok mögött. Azt hiszik, hogy hülyék vagytok. Nem akarnak veletek lógni. Semmi közös nincs bennetek. Ők nem a tesóitok.”

Keaton arról beszél, hogy Trump különösen azt akarja eladni, hogy ő az emberekért van, és minden amerikait támogatni fog, ha újra elnökké választják.

A színész az alelnök Kamala Harris elnökjelöltségét támogatta. Sőt, Harris mellett kampányolt szülőhelyén, a pennsylvaniai Pittsburghben, amely kulcsfontosságú ingadozó állam lesz a választás eldöntésében. Egyértelmű, hogy Keaton úgy véli, Trump és támogatói bármit mondanak, amit csak kell, hogy megválasszák őket, de hosszú távon az átlagemberek nem érdeklik őket; csak magukkal törődnek.

A Batman-színész szerint Trump is tisztában van azzal, hogy milyen húzóerővel bír a támogatói körében, utalva arra, hogy a volt elnök azt mondta, hogy akár le is lőhetne valakit az Ötödik sugárúton, a támogatói akkor is rá szavaznának. Keaton ezt így részletezte: „Alapvetően azt mondja zárójelben, hogy az emberek annyira hülyék. Annyira hülyék, hogy még mindig rám szavaznának. Nem tisztelnek téged, hidd el nekem”.

 

Nem Michael Keaton az egyetlen színész, aki beszólt Donald Trumpnak

 

Nem Keaton az egyetlen, aki kritizálta Trumpot és azokat a férfi szavazókat, akik azt hiszik, hogy ő egy „tesó” vagy valami alfahím. Dave Bautista nemrég a Jimmy Kimmel Live! című műsorban jelent meg egy felvett szegmensben, amiben éppen ezt a felfogást cáfolta meg, arra célozva, hogy Trump egyáltalán nem férfi, és hogy a férfi támogatóinak ezt tudomásul kell venniük. Bautista egy olyan színész, aki szintén Harris mögé állt, és nem szégyellte ezt tudatni.

Sebastian Stan, aki Trumpot alakítja a legújabb, The Apprentice című filmben, különböző okokból, különösen a képmutatása miatt kritizálta a volt elnököt.

Forrás: Instagram

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu