Lies of P: mire számíthatunk PlayStation 5 Pro-n? A Neowiz elárulta!

A Pinokkió-féle Souls-klón rövid időn belül népszerű lett a játékosok között, így nem csoda, hogy a Sony félgenerációs konzolfrissítését is támogatni fogja.

 

Jiwon Choi, a Lies of P rendezője az Eurogamernek elmondta, hogy milyen tuningot kapunk, ha a Sony erősebb PlayStation 5 modelljén játszanánk a Round 8 és a Neowiz játékát: „A Round8-nál mindig arra törekszünk, hogy a Lies of P-vel csiszolt és magával ragadó élményt nyújtsunk, és hálásak vagyunk a játék optimalizálásának pozitív fogadtatásáért minden platformon. A PS5 Pro bevezetésével izgatottak vagyunk, hogy ezt az élményt egy lépéssel tovább tudjuk vinni, és olyan továbbfejlesztett teljesítményt kínálunk, amelyet reméljük, hogy a játékosok értékelni fognak.

A Quality Mode például több mint 30 százalékos FPS-növekedést élvez, ami simább, gördülékenyebb játékmenetet biztosít. Emellett a Performance Mode mostantól támogatja a teljes natív 4K felbontást, így a játékosok lenyűgöző látványt élvezhetnek a reakciókészség feláldozása nélkül. Úgy véljük, hogy a frame rate valóban a legtöbbet számít egy prémium kategóriás akció-RPG-ben. Az ebben a műfajban szükséges precizitás és gördülékenység kritikus fontosságú a harci élmény szempontjából.

A PlayStation 5 Pro kiemelkedő teljesítményének köszönhetően képesek vagyunk fenntartani az optimális képkockasebességet 4K-ban, így biztosítva, hogy a játékmenetet olyan simának és érzékenynek érezzük, amilyennek lennie kell. Reméljük, hogy ezek a fejlesztések még magával ragadóbb élményt nyújtanak majd a játékosoknak, és a Lies of P kísértetiesen gyönyörű világát úgy kelti életre, ahogy a játékosok szeretik,” mondta Choi.

A Round8 és a Neowiz jelenleg a Lies of P DLC-jén dolgozik, de a tervek szerint ez valamikor idén kellene, hogy megjelenjen. Emiatt nem lenne váratlan, ha esetleg elhalasztanák a megjelenést 2025 elejére. Ezt persze a Sony nem teheti meg a PlayStation 5 Pro-val, ugyanis ez november7 -étől lesz kapható (800 euró = 320 ezer forint, és ebben még nincs benne a Blu-ray meghajtó és a függőleges állvány).

Forrás: WCCFTech, Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu