Jönnek a PS5-ös fizikai kiadások: a Resident Evil 7 és a 2. és 3. rész Remake-jét is hamarosan kézbe vehetjük!

A Capcom hivatalosan bejelentette, hogy a Resident Evil 7 és a Resident Evil 2 és 3 Remake-ek fizikai kiadásban érkeznek PS5-re 2024 végén. Ez a hír megerősíti a tegnapi kiszivárgott információkat, amelyek decemberi megjelenést sejtettek.

 

A Resident Evil-sorozat új aranykora most még fényesebbé válik. A Capcom sikeres stratégiája, amely a Resident Evil 7 után klasszikusok felújításával és új részek kiadásával folytatódott, nemcsak új életet lehelt a franchise-ba, de a japán céget is egyre magasabbra emelte. És úgy tűnik, itt még nem ér véget a történet. A vállalat megerősítette, hogy a Resident Evil 7, valamint a Resident Evil 2 és 3 Remake-jének fizikai verziója 2024 végén érkezik PS5-re Európában.

A tegnapi szivárgás szerint a fizikai kiadásra decemberben lehet számítani, amit az ausztrál JB Hi-Fi kiskereskedő szintén megerősített: mindhárom játék december 6-án, 49 ausztrál dolláros áron érkezik, amely nagyjából 30 eurónak felel meg.

A Capcom hivatalos weboldalán ma reggel megerősítette, hogy a Resident Evil 7 és a Resident Evil 2 és 3 Remake-jei valóban december 6-án jelennek meg PS5-re fizikai formában Európában. Még nincs hír arról, hogy a Resident Evil 7 tartalmazni fog-e Gold Edition-t, amely extra tartalmakat, mint például a Zoe’s End és az I Am No Hero, is magába foglalná.

A hír egyúttal találgatásokra is okot ad a PS5 Pro esetleges optimalizációjáról, bár egyelőre nincs megerősítés további fejlesztésekről. Az azonban biztos, hogy ezek a játékok már korábban kaptak következő generációs frissítéseket PS5-re és Xbox Series X|S-re, így várhatóan ez a fizikai verzió különösebb változtatás nélkül kerül a PlayStation asztali konzoljára.

 

Resident Evil 4 Remake – történelmi eladás

 

A Capcom büszke lehet a sorozat legújabb sikereire, amit az is bizonyít, hogy a cég egy héttel ezelőtt bejelentette: a Resident Evil 4 Remake eladásai már átlépték a 8 milliós példányszámot mindössze 19 hónap alatt, 2023 márciusi megjelenése óta. Ezáltal a franchise történetének egyik leggyorsabban fogyó címévé vált. Bár még nem ez a legnagyobb példányszámban eladott játék a szériában, de megelőzi a Resident Evil Village-t, amely 25 hónap alatt érte el ugyanazt az eredményt, illetve a Resident Evil 2 Remake-et is, amely több mint két évig tartott.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu