A Manor Lords készítője őszintén beszél: „Nem dolgozom most semmi érdekesen” – így magyarázza a fejlesztések lassúságát

Greg Styczeń szerint a folyamatos játékos visszajelzések miatt a Manor Lords fejlesztése alapos és időigényes munkát igényel, de a középkori stratégiai játék jövője ígéretes

 

Az egyik legnagyobb figyelmet kapott játék az utóbbi hónapokban a Manor Lords. A valós idejű stratégiai elemekkel kombinált városépítő játék lenyűgözte a középkori szimulációk rajongóit, akik már hónapok óta élvezik az élményt. Azonban a cím még mindig folyamatos fejlődés alatt áll, hiszen korai hozzáférésben indult, és az első napokban több millió példányban elkelt, így még hosszú út áll előtte.

Ennek ellenére a fejlesztő elismerte, hogy a játék messze van a teljes potenciáljától, és beszélt arról, miért tartanak olyan sokáig a frissítések. Greg Styczeń egy tweetben kifejtette, hogy bár a kommunikáció szűkszavú volt a játékosokkal, továbbra is aktívan dolgozik a címen, és elmagyarázta, melyik területen végzi a legfontosabb fejlesztéseket. „A piac kínálati- és keresletrendszerét átdolgozom, hogy kevésbé legyen frusztráló, és hogy a kocsmák és kutak is képesek legyenek használni azt,” magyarázta.

 

A Manor Lords legújabb fejlesztései

 

Az új rendszer a játékosok visszajelzéseire épül, mivel Styczeń azt is elmondta, hogy több játékos is jelezte, hogy a piactér rendszere további munkát igényel. Erre reagálva kijelentette: „Én is azt hittem, hogy a piactér javítása befejeződött, de a játékosok folyamatosan mondták, hogy rossz, és további munkát igényel, így ezt kellett tennem.”

A Manor Lords világában a középkori stratégiai játék királyává szeretne válni, ehhez pedig folyamatosan hozzáadja a közösség által leginkább igényelt új funkciókat és fejlesztéseket. Több mint 2,5 millió eladott példánnyal a városépítő játékot frissítették az Unreal Engine 5-re, hozzáadták az „élelmiszer bomlás” mechanikát, és a falusiak immár halászokká és számszeríjászokká válhatnak. A Manor Lords X/Twitter oldalán további új térképeket ígértek, amelyek „nagyon hamarosan” érkeznek, így ezt is figyelemmel kísérjük.

A Manor Lords kritikáját itt olvashatjátok.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu