Alapos frissítést kapott a Killer7: most már nagyon jó a PC port!

A Grasshopper Manufacture, az Engine Software és a NIS America így eléggé gatyába rázta a játékot a nagy életminőség-javító frissítéssel.

 

A Killer7 videóit a GameCube videók alapján frissítették, hogy remélhetőleg szebbnek fessenek. Az összes videót az eredeti GameCube-videók alapján felújították. Minden videó most már webm-t használ ogv formátum helyett. Különböző változtatások történtek az általános grafikai teljesítmény javítása érdekében, hogy mindenkinek jobb vizuális élményt nyújtson. Több újratöltési animáció mostantól 60 FPS-en fut. MSAA-támogatás is jött (a konfigurációs eszközben engedélyezhető), és a framerate korlátozása is megoldható. Több betűtípus és textúra fel lett skálázva. A BC7 textúrákat is támogatja, és a DPI-tudatosság is aktiválva lett a megfelelő 4K felbontások lehetővé tétele érdekében (emiatt ki kell kapcsolni az egyéni DPI-felülírásokat).

Gyors karakterválasztási lehetőség is van a kontrollert használóknak. Alapból ez a baloldali ravaszon van, de a konfigurációs eszközben ezt is saját ízlésünk szerint módosíthatjuk. Az elágazások mostantól gyorsabban kiválaszthatók egér használata esetén. A TV menüben az egér használatakor is ki lehet választani az összes képességet. Kess Bloodysunday jeleneteit át lehet ugrani. A rögzített Xbox gombhivatkozásokat dinamikus gombikonokkal helyettesítették (megfelelően jeleníti meg a testreszabott gombokat, billentyűzet- és egérgombok támogatását adtak hozzá). Eltávolították a memóriakártyára való hivatkozásokat mentés vagy betöltés közben. A konfigurációs eszköz mostantól ellenőrzi, ha téves dupla gombkiosztás lenne (két cselekedet egy gombra téve), és a DualShock 4 és DualSense kontrollerek is használhatóak.

Javították a karakterek megjelenítésén a kereszteződéseknél (már nem jelennek meg pirosan), különböző javításokat hajtottak végre 60 hertznél nagyobb frissítési frekvenciájú monitor használata esetén (az egér célzása túl lassú volt, bizonyos animációk túl gyorsak voltak), javítottak a Handsomemen halál részecske effektjein is. Megszüntették a játék kiakadásának lehetőségét a Susie a szárítóban levő jelenetben. Különböző feliratokban és feljegyzésekben lévő szöveghibákat javítottak, illetve egy régi hibát is az Ulmeyda elleni harc során. Megszüntettek egy grafikai hibát a játékból való kilépéskor a Curtis elleni küzdelmek során. A Hopper7 mód mostantól megjeleníti Camelia gyenge pontját. Régebben kiakadhatott a játék a menü megnyitásakor, de ezt is megszüntették, ahogy azt a hanghibát is, amikor egy fejhallgatót (le)csatlakoztattunk. Megszűnt egy régebbi grafikai hiba is amikor Kevin az oldalunkon harcolt. Javították az egérproblémákat, amikor magas volt a lekérdezési frekvencia, és ezen felül további optimalizálások történtek.

Ez egy tényleg elég termetes javítás.

Forrás: Gematsu, Steam

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu