Párizsi terrortámadás – Déja vu egy játékból? Egy éve kiadott információk ?! [VIDEO]

Ami pénteken történt, szavakkal nem írható le, talán csak egyetleneggyel: döbbenetes. Viszont ahogy a netet böngésztük, elképesztő információra leltünk. Valahogy ez egy gyanús időpontban következett be és egyfajta déjavu érzés lett rajtunk úrrá.
2011, Battlefield 3 – a hatodik single player küldetése a játéknak Párizsban játszódik és Comrades névre hallgat.

De mikor is játszódik? 2020… november 13?! Sokan már kapásból összeesküvés-elméleteket gyártanak, mi pedig csak megdöbbenten látjuk ezt. Lehet, hogy csak egy véletlen egybeesés, de az is lehet, hogy nem. Ami még inkább megcsavarja ezt, az a szintén 2011-es Call of Duty: Modern Warfare 3, hiszen ebben szintén van egy párizsi küldetés, igaz, ez október kilencedikén játszódik.

Nagyon úgy tűnik, hogy egyes játékok szimulációként lehettek használva, az pedig, hogy a 2011-es ősz két FPS-sztárja rendelkezhetett egy-egy párizsi szinttel, csak érdekes utóízt ad a történteknek.

ps4pro-Attentat-novembre-13-jeux-videos-1

De ez még mind semmi! 2014 szeptemberében a francia Jeux-video fórumán valaki figyelmeztetett arra, hogy november 13-án támadások lesznek! A „[Merénylet] November 13” című topikban az „Encore1ban” nevű felhasználó konkrétan ezt írta: „Lesz egy csomó merénylet ehhez híres dátumhoz kötve. Vigyázat az ÖSSZES közlekedési eszközökön: repülő, vonat, metró. A közterületek is. Megvannak az információim. Enjoy.” Nem tudni, hogy köze lehetett-e a támadáshoz, mindenesetre azt írta: jó forrásból tudja az információkat. Megdöbbentő! (A nyitóképen egyébként a Modern Warfare 3 látható.)

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)