Áremelést kap a Dying Light: The Following és a Season Pass is!

Ritkán látni olyat, amikor egy fejlesztő árat emel egy készülőfélben levő DLC, vagy a Season Pass irányába, amikor már kinn van a boltokban – legyen az tényleges, vagy digitális – az alapjáték. Pedig ezt lépte meg a Techland, mégpedig arra hivatkozva, hogy a projekt az eredeti tervekhez képest sokkal nagyobb lett, így emiatt kényszerülnek feljebb emelni az árakat.

A The Following DLC, amely már-már különálló játékként is megállná a helyét – mint mondjuk a Saints Row IV: Gat out of Hell -, már többnyire készen van, hiszen a fő-, és mellékküldetések, skillek és a vezetési kihívások már elkészültek és csak a finomítás van hátra, így tényleg nincs sok vissza a megjelenésig.

Ennek ellenére 2016 elején jön a PS4/Xbox One/PC trióra a The Following, amely december nyolcadikától 15 dollár helyett 20 dollárba fog kerülni. Ugyanettől a naptól lesz drágább a Season Pass is, amely 20 helyett immáron 30 dolláros árcímkével lesz megtalálható.

Bár korrekt lépésnek tekintjük ezt a Techland részéről, de mégis mitől lett nagyobb a The Following a várthoz képest?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)