Far Cry Primal: Játékmenet, gyűjtői kiadás [VIDEO]

A The Game Awards során a Ubisoft több részletet is elárult a Far Cry-spinoffból. A 3 után a Blood Dragon igencsak kellemes meglepetés volt, de még nem tudjuk, hogy a 4. felvonás után miként fog hatni ránk a Far Cry Primal. Azt viszont már igen, hogy mit is fog tartalmazni a Deluxe Edition.

Ebben a kiadásban a játék mellett a soundtracket, illetve válogatott Wenja hangfelvételeket kapjuk egy CD-n. Utóbbi a játékhoz összehozott új nyelv. Megkapjuk még Oros térképét, egy 68 oldalas kézikönyvet Wenja kifejezésekkel, az egészet pedig egy steelbookba rakva tehetjük a gyűjtői dobozba. Digitális bónuszokat kapunk, mégpedig a Legend of the Mammoth keretein belül.

Ebben egy mammutot irányítva játszhatunk pár plusz küldetést. Pluszban még a Blood Shasti Club fegyvert is megkapjuk, amely törhetetlen és felgyújthatatlan lesz, ezeken felül még 4 enhancement pack is várni fog ránk.

A Digital Apex változat ugyanazt nyújtja, mint a Deluxe, de ebben kézzel fogható extrákat nem kapunk, így a soundtrack/térkép/kézikönyv/steelbook/doboz ötöse kiesik.

A megjelenés 2016. február 23-án esedékes PS4-re, Xbox One-ra és PC-re. Nézzünk bele a három – zseniális – videóba:

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)