Brutal – A Vita sajnos hoppon marad [VIDEO]

A Stormcloud Games játéka, a Brutal még a PlayStation Experience-en került bemutatásra. Ha nekünk egy rövid mondattal kellene jellemezni, akkor úgy tennénk, hogy „TRON ASCII környezetben” – és nem is lennénk nagyon messze a valóságtól! A videóban látható is, hogy a stílusa tényleg a két említett tényező egyvelegének tekinthető. Azért valamilyen módon a PlatinumGames Wii-re fejlesztett MadWorldje is megfigyelhető a játék stílusában… talán pont a sok fekete-fehér színek miatt? Valószínű…

A 2016 elején érkező játékkal kapcsolatban a fejlesztők tisztáztak valamit. Bár azt már tudtuk, hogy a PlayStation 4 biztosan megkapja a játékot, azt nem, hogy min lesz még elérhető. A PC-sek örülhetnek, ugyanis erre is ki fogják hozni a Brutalt, de sajnálatos módon a PlayStation Vita kimarad. Ennek nem örülünk: a Sony handheldjén bőven elférhetett volna ez az ASCII beat-em-up.
Kár érte.

A videón látható, hogy a játék neve kifogástalanul jellemzi az alkotást – erőszakból nem lesz hiány, sőt! A négy hős (Ranger, Mage, Warrior, Amazon) már kész.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)