Shu: új indie platform játék PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra és Vita-ra

Új indie játék van a láthatáron. Történt ugyanis, hogy két fejlesztőstúdió összebarátkozott, és eme virágzó kapcsolatból fog megszületnie a Shu névre keresztelt alkotás. Akik jelenleg gőzerővel dolgoznak rajta, ők nem mások, mint a Secret Lunch és a Coatsink Software. PC-re és Sony platformokra fog megjelenni, valamikor 2015 közepén.

A modern technika és a kézzel rajzolt karaktereknek köszönhetően egy szép, kreativitás hiányában nem szenvedő világ fog elénk tárulni. Főszereplőnk egy apró kislány lesz, ki útitársaival vállvetve fog neki a nagy kalandnak, mely hegységek között, sivatagon és erdőkön át fog vezetni. Persze nem lesz olyan egyszerű dolgunk, ugyanis alkalom adtán üldözőbe vesz minket a sötétség, és akkor beindul az eszeveszett hajsza.

ps4pro.eu_shu_1

Mint ahogy a fentiekben említettem, többek között PlayStation 4, PlayStation 3 és Vita tulajdonosok gyűjteménye bővülhet eme ígéretesnek tűnő alkotással cirkán 1 év múlva.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)