Még egy Dead Island készül?

Dead Island Retro Revenge. Nofene, a Deep Silver valamin már megint töri a fejét. Az ausztrál besorolás ezúttal is leleplezett egy idáig sosem hallott címet, csak ez egy picit elgondolkodtató helyzet.

Korábban a Dead Island 2-vel volt komolyabb probléma, miután a Spec Ops: The Line-nal elismerést szerző Yagert kipenderítették a fejlesztői székből három évvel a bejelentés után. Azóta sem tudni, hogy ki az új fejlesztője a Dead Island második számozott részének! Ezért is furcsa, hogy a Deep Silver egyszerre több fát tartana a tűzbe. A fejlesztő a bejegyzés szerint az Empty Clip Studios – többnyire portok és letölthető játékok készülnek náluk.

Amúgy a Dead Island név mostanában nem éppen sikeres: a Techland az első rész és a Riptide után eltávozott Dying Lightot csinálni, miközben a Dead Island: Epidemic MOBA és az Escape Dead Island is méreteset bukott. Innen nehéz lesz visszaszerezni a játékosok bizalmát.

Lehet, hogy a Dead Island 2-nek lesz ez a neve? A fejlesztőkből kiindulva nem valószínű.

ps4pro-dead_island_retro_revenge

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu