Syphon Filter PS4-re?

PS1/PS2/PSP old school arcok figyelem ! Aki még emlékszik a Syphon Filter című lopakodós akciójáték sorozatra, az most örülhet, mint majom a farkának, lévén nagyon úgy tűnik, hogy PS4-re is jön a Sony egyik legjobb címe a műfajban.

A Syphon Filter: Kill Strain című leendő PS4 játékra vonatkozó információk (melyeket egyelőre még erős fenntartással kell kezelni!) több szálon keresztül érkeztek. Először Rosti, egy NEOGAF fórum felhasználó lelt rá arra, hogy a Sony két új trademarkot jegyeztetett be: az Etwined és a Kill Straint. Ezen a ponton még nem lehetett tudni, hogy PS4, vagy PS Vita játékok lesznek-e, de lévén a Sony most a fő fókuszt a PS4-re helyezi, az előbbi valószínűbb volt.

Rövidesen (mintegy mellékszálként) két új trademarkra is fény derült: a Guns Up! és a Bloodbourne további PlayStation játékok lehetnek, mondjuk a címek alapján meglehetősen indie jellegük lehet a leendő játékoknak…

Végül egy magát megnevezni nem akaró forrásból származik, hogy a Kill Strain a Syphon Filter franchise egyik újabb darabja lehet, amelyet a Sony a PSP korszak óta altatott, handheldet leszámítva pedig PS1 óta nem jelent meg Syphon Filter játék. Izgatottan várjuk, hiszen remek kis akció-lopakodós cucc volt mindegyik rész! (Nagy kedvencem PSP-n!)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)