BREAKING NEWS! Újra lecsapott a Lizard Squad, megfeküdtek a szerverek!

A Lizard Squad – akiknek „köszönhettük” korábban például a PSN és az Xbox Live lerobbanását a múltban – újra lecsapott, de most nem éppen egy olyan szolgáltatásra, amelyet sokunk használ. Melyik cég szenvedte meg a DDoS támadást?

A Blizzard. Aki World of Warcraftozik, Hearthstone-ozik, Diablo 3-azik, Starcraft 2-zik, az most jó eséllyel csak anyázni tud, mert a szerverek kidőltek, de már kezdenek talpraállni. Bár hivatalosan nem közölték, hogy miért támadták le a blizzardos szervereket, valószínűsíthetően a Nostalrius magánszerver bezárása miatt álltak bosszút a Blizzardon. A Nostalrius tulajdonképpen egy „vanilla WOW” szerver volt, úgyhogy az eredeti állapotában próbálhatta mindenki ki, hogy több, mint egy évtizede hogyan is indult a World of Warcraft. A 800 ezer feliratkozóból 150 ezer játszotta az ős-WOW-ot.

A Nostalrius tulajdonképpen egy „vanilla WOW” szerver volt.

Aki Diablo 3-azott volna PS4-en a mai nap, hát ezért nem tudott játszani pl. multit egy pár haverral…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu