Csak nem egy új Dragon Age játék közeleg?! A Bioware egyik producere megszólalt!

Emlékszünk még Mark Darrah nevére? Még korábban kérdezte a Twitterén a közönségtől, hogy mit szólnának, ha lenne egy újabb Dragon Age játék, illetve milyen platformra szeretnék látni azt. Úgy tűnik, hogy nem beszélt a levegőbe, mert tegnap valami gyanússal hozakodott elő!

„Óóóó, mi ez? Jaj, sajnálom!” – mondta Darrah, aztán egy videót rakott a bejegyzése alá. Egy gyanúsan lángoló bástya logó. Lapoz egyet. Lapoz még egyet. „Kizárólag belsős használatra. A Bioware/EA tulajdona.” Ez egy könyvnek tűnik, ami talán épp a Dragon Age Tactics prezentációja az Electronic Artsnak. Ez lenne Darrah pitch-e? (A pitch kifejezés egy szakmai prezentáció a kiadóknak, hogy bemutassák a fejlesztők, hogy mit akarnak összehozni új játéknak.)

Szóval Darrah haladhatott a háttérben a munkálatokkal. Talán már be is következett az EA-nak szánt bemutató, úgyhogy a kiadó biztosan tud a projektről. Csak nem érkezik itt is egy bejelentés júniusban?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu