Íme a májusi PlayStation Plus kínálat [VIDEO]

Mégsem a Watch Dogs lesz a PS Plus májusi játékainak egyike! A Sony kiterítette a kártyáit, így már hivatalosan is tudhatjuk, hogy végül is azon játékosok, akik előfizettek a PlayStation Plusra, hogy PS4-en multizhassanak, milyen játékokat kapnak májusra.

A tegnapi pletykák nem bizonyultak igaznak, úgyhogy amit tegnap leközöltünk a német PlayStation Store-ról (amit még maga a német IGN is leközölt , illetve a Reddit is:), nem jött össze – így kimondhatjuk: nem a Watch Dogs és a Tetris Ultimate lesz a PS Plus kínálatában. Ehelyett akkor mik jönnek?

 

  • Table Top Racing: World Tour, PS4
  • Tropico 5, PS4
  • Bionic Commando Rearmed 2, PS3
  • LocoRoco Cocoreccho!, PS3
  • God of War: Ghost of Sparta, PS Vita
  • Switch Galaxy Ultra, PS4, PS Vita

 

Miután sikeresen megkerestük az állunkat a földről, csak röviden, egy szóval jellemeznénk a májusi ingyenes listát: WOW! Ebből a hatosból egyedül talán a God of War az, ami hosszabb távon is forogna a konzolban, ami azért nagy szó… ja, hogy az PSP-s cím?!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu