Crytek: Nem kizárt, hogy újra kiadjuk a Crysis első részét!

A Crysis konzolokon is megjelent – de nem mindegyik felvonás! (A Warhead lenne a kivétel, amit ráadásul a budapesti Crytek stúdió fejlesztett.) A Crytek viszont szintén belépne a kurrens generációs portolás trendjébe.

A 2007 végén PC-re, majd 2011-ben PS3-ra és X360-ra egy újabb iterácójú CryEngine-nel készült játékot nem tartják kizártnak, hogy PS4-re és X1-re kihozzák. A DSOGamingnek adott interjújában Rok Erjavec technikai rendező azt mondta, hogy nem lehetetlen a portolás kivitelezése, de most másra koncentrálnak. (Pl. VR-témában vannak most nyakig a crytekesek, mint a The Climb és a Robinson: The Journey.)

2007 végén a Crysis nem kevés késés után elképesztő látványvilágot produkált PC-n, amit ha képesek lennének a két kurrens konzolra megvalósítani, nem lenne rossz. Talán az Electronic Arts, a kiadó úgy dönt, hogy hozzájuk hajít egy kisebb pénzköteget, ha nekiállnak a munkálatoknak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu