A Microsoft felveszi a kesztyűt a PS4.5 ellen!

Bár a Sony az E3-ig már nem is fogja bejelenteni az erősebb PlayStation 4-et, eddig még nem volt biztos az, hogy a Microsoft menni fog a Sony után. Most viszont a pletykák arról szólnak, hogy a redmondi csapat is készül új Xbox One-okkal!

Többes szám. Két új konzol készül a háttérben, amelyből az egyiket az E3-on be is mutathatják – ez lenne a slim, 40%-kal kisebb, talán 4K-s videólejátszást is támogató, 2TB-s HDD-s kiadás, amely ráadásul egy újratervezett kontrollerrel érkezne. Ez még rendben is volna, a Sony is talán kiadhat nemsokára egy PS4 Slimet. De mi is a másik konzol?

A „Scorpio” kódnévre hallgató, erősebb Xbox négyszer erősebb lehet az Xbox One-nál. A most piacon levő MS konzol 1,32 millió teraflopsot (flops = lebegőpontos művelet másodpercenként) tud, a Scorpio pedig 6 milliót tudna, illetve akár az Oculus Riftet is támogathatja. Ezzel szemben a PS4 1.84-et mutat fel jelenleg. Nagy ugrás lenne ez! A slim konzol 2016 végén, az izmosabb pedig 2017-ben érkezhet.

Streamboxokat is bemutathat az MS, amelyek hasonlóak lennének az Amazon Fire Stickjéhez és a Google Chromecastjéhez. Majd meglátjuk az E3-on!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu