A DriveClub korábbi fejlesztőinek új játékától is le fogsz hidalni! [VIDEO]

A The Order 1886 fejlesztőinek meghökkentően más játéka utána a DriveClub készítőnek új címétől is csak nézünk, mint Rozi a moziban. Bizony, a Tethered igencsak eltérő próbálkozás a DriveClub után!

Miután egyrészt 2015 márciusában leépítésre kényszerült az Evolution Studios, másrészt mikor a Sony idén tavasszal bezárta a komplett kócerájt, nem törte meg a nem a Codemastershez csatlakozókat a szituáció. A 2015-ben lelépett brigád azóta megalapította a mindössze tizenöt (!) főből álló Secret Sorcery-t, akik a virtuális valóságra gyúrnak rá.

A Tethered is a PlayStation VR-t fogja igényelni, úgyhogy mondhatnánk, hogy családon belül maradtak az ex-Evolutionösök. A játék a stratégia-puzzle-tower defense műfajok kombinációjára épít, látványában pedig a Studio Ghibli stílusának inspirációja is szembeötlő lehet. A napfényt alkalmazva kell felépítenünk a csoportunknak az éjszakára a szállásukat, hogy aztán az éj során megvédjük őket a hullámokban érvező rosszfiúktól.

Nem erre számítottunk a WRC, a MotorStorm és a DriveClub játékok után. A Tethered a PlayStation VR nyitócímei között lesz megtalálható.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)