[E3 2016] Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue – végre játékmenet is! [VIDEO]

Visszatért a Miki egeres japán szerepjáték! A Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue három játékkal fog támadni év végén PlayStation 4-exkluzívként, ugyanis a harmadik rész felvezetéseként szolgáló kollekcióban a Kingdom Hearts: Birth by Sleep 0.2 -A Fragmentary Passage-, χ: Back Cover és a Dream Drop Distance HD lesz található.

Két videó érkezett, ebből az első egy hivatalos trailer némi játékmenettel, de a második már annál érdekesebb: egy kamerás felvétel a sajtó számára rendezett bemutatóból. Az Unreal Engine 4 képességei talán még így is átjönnek a videón. Tetsuya Nomura veterán már a műfajban (direktorként hozta össze az első két részt annó a PS2-n, de a Final Fantasy-kban is jártas), úgyhogy a minőségre ezúttal sem lesz panasz.

Keyblade-eket elő, mert decemberben folytatódik a hent, hacsak nem tolja el a Square Enix ennek a megjelenését 2017 elejére…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)