Resident Evil 5: egy utolsó videócsokor, ha még nem biztos a vétel [VIDEO]

Bár japán nyelvűek a videók, mégis segíthetnek a döntésben: kell-e a Resident Evil 5 kurrens-gen portja?

Közel tizenhárom percnyi játékmenet négy videóra szétbontva a PlayStation 4-re és Xbox One-ra a mai nap megjelent Resident Evil 5-ből. A Capcom most visszafelé megy, mert a 6 portja már megjelent, most az 5-ön a sor, ősszel pedig a 4 érkezik – legutóbbi már talán az egyik legtöbb platformra megjelent játéknak is tekinthető. Ne feledjük, eközben készül a 2 Remake, illetve januárban érkezik a 7 is.

A Resident Evil 5, amely 20 euróba/kb. 6000 forintba kerül PS4-en és X1-en, a 1080p/60fps mellett az eddig PC-exkluzív No Mercy DLC-t is tartalmazza, hogy a Capcom csakazértis a fülünkbe bújjon, hogy meggondoljuk-e a vételt.

Idén ez már a harmadik (újra) megjelent Resident Evil játék, és akkor még nem is vettük figyelembe a 7 teaserét!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu