Emily játszani akar az idegeinkkel [VIDEO]

Az Emily Wants To Play-jel tovább bővül a horrorjátékok kínálata a PlayStation 4-en… és talán a PlayStation VR-en is!

Ez a játék még decemberben megjelent PC-n, és annak a verziónak az árazását megtartja PS4-en is, tehát konzolon nem fog kerülni többe: az árazás kellően baráti, 5 euró, kb. 1500 forint lesz, annyit pedig így első blikkre is bőven meg fog érni Shawn Hitchcock játéka! A történet szerint egy pizzafutár fiút alakítunk, de az utolsó szállítmányunk balul sül el és egy házban ragadunk, miközben az Emily névre hallgató leányzó és három baba elkezd körbemászkálni. Ha valamelyikkel összefutunk egy szobában, az lesz a célunk, hogy túléljük a találkozást.

A fejlesztő szerint a ház a new orleansi gyerekkori otthonán alapul, a babák pedig szintén nem éppen tolerált dolgok Hitchcock esetében, hiszen nem nagyon szereti őket. „Hogy a játék még rémisztőbb legyen, Emilynek és a babáknak is saját személyiségük van. Szabadon mozoghatnak a házban, megfigyelhetik a játékosokat, és meghatározhatják, mi a legjobb módszer a megijesztésünkre. Emily és a babák egyaránt szeretik a népszerű gyerekjátékok sajátos változatát játszani, a játékosoknak pedig el kell dönteniük, hogy miként reagálnak rájuk.”

Tehát Emily játszani akar, és nemsokára fog is: megjelenés augusztus kilencedikén, és Hitchcock fontolgatja, hogy PlayStation VR-támogatással is felruházza játékát.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)