Kőkemény, új trailer a Snowden-ügy lehallgatási botrányáról szóló filmből! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ha van olyan rendező, aki hatalmasat büntethet a Snowden-filmmel, akkor az nem más, mint A szakasszal is híressé vált Oliver Stone! Stone filmjében feszültségben nem lesz hiány és ezt a San Diegóban zajló Comic-Conon részt vevők is láthatták, ahol új előzetest kapott a Joseph Gordon-Levitt címszereplésével készülő Snowden, amely ritka izgalmasnak ígérkezik.

A Snowden-film, amelyet a háromszoros Oscar-díjas Oliver Stone rendez Luke Harding 2014-ben kiadott The Snowden Files című könyve alapján, a kelletlen útitársat is jegyző Kieran Fitzgerald forgatókönyvéből készül. A filmhez már április végén láthattuk az első előzetest, mígnem a jelenleg zajló San Diego-i Comic Conon leleplezték a vadiúj második trailert, amely hosszabb és feszkósabb is az előzőnél.

A Harding rendkívül jó kritikákat kapott könyvét feldolgozó film Edward Snowden személyes történetét meséli el, egészen onnantól kezdve, hogy katona akart lenni, de egészségügyi okokból leszerelték, majd a briliáns elméje miatt az NSA és a CIA is alkalmazta, ahol felismerve a hírszerzési ügynökség azon technikáját, hogy a mobiltelefonjaikon keresztül hallgatják le az embereket, úgy döntött, kiszivárogtatja a módszert leleplező szigorúan titkos dokumentumokat. A hatalmas botrányt kiváltó húzása mellett Stone thrillere Snowden magánéletéről és a szivárogtatás arra gyakorolt kellemetlen hatásairól is közelebbi képet fog adni.

A pazar színészgárdájú Snowdenben a címszereplőt megformáló kétszeres Golden Globe-jelölt Joseph Gordon-Levitt mellett Shailene Woodley, Nicolas Cage, Melissa Leo, Zachary Quinto, Tom Wilkinson, Scott Eastwood és Timothy Olyphant játssza a mellékszereplőket. A Snowden című thriller szeptember 16-án fog debütálni az amerikai mozikban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu