Doctor Strange: még ütősebb a második trailer! [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Doktor Különc” is megkapta a maga trailerét a Comic-Conon, ami sokkal jobban sikerült, mint az egyébként szintén remek első kedvcsináló.

Doktor Strange egy kitalált szereplő, szuperhős a Marvel Comics képregényeiben. A szereplőt Stan Lee író és Steve Ditko társíró és rajzoló alkotta meg. Első megjelenése a Strange Tales 110. számában volt 1963 júliusában. Dr. Stephen Strange a Föld Legfőbb Varázslója és védelmezője a világot fenyegető természetfeletti erőktől és lényektől. A magyarul fordították már Csoda doktornak, Doktor Különcnek, de lefordítása fölösleges, hisz Strange a vezetékneve.

A Doctor Strange film stábjában Benedict Cumberbatch mellett megtalálható még Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Scott Adkins és Amy Landecker. Plakát is érkezett a filmből, alant látható.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu