A galaxis őrzői 2 – megtudtuk, melyik kultikus színész alakítja Űrlord apját!

MOZI HÍREK – Hatalmas meglepetést ígért Kevin Feige, a Marvel Studios vezetője a San Diegó-i Comic-Con 2016-os expó H termében zajló értekezés során a Guardians of the Galaxy Vol. 2-vel kapcsolatban: a beszédje közben többször is megemlítette ezt.

Előadása során egymás után bemutatta a második részben szereplő sztárokat: nem hiányzott Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista és a többiek sem. A legnagyobb vihart mégis az kavarta, amikor végre bejelentették, hogy Ego szerepét a jó öreg Kurt Russel fogja játszani, ráadásul egy olyan plusz csavarral megtoldva mindezt, mely szerint még Peter Quill apja is ő lesz.

Vajon mindezt hogyan fogják megvalósítani? Érdekes kérdés, de ha egyet már eddig is megtanulhattunk az őrült mosómaciék társaságától, akkor az az, hogy A galaxis őrzői univerzumában minden lehetséges.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)