A Sony így hypeolja a PlayStation VR-t [VIDEO]

Két és fél hónapra vagyunk a PlayStation VR megjelenésétől, a Sony pedig összefoglalja, hogy milyen játékokra számíthatunk október közepén.
A videóban olyan játékok bukkannak fel, mint a Farpoint, a PlayStation VR Worlds, vagy a RIGS Mechanized Combat League. Fél perces reklámvideó, a szokásos PlayStation-tálalásban.

A PlayStation VR, ami árának köszönhetően nagyobb eséllyel válhat egy mainstream hardverré, bár teljesítményében nem olyan erős, mint a HTC Vive vagy az Oculus Rift, de ha már van a birtokunkban egy PS4 (és már több, mint 43 milliót sikerült a Sony-nak értékesítenie abból), akkor nem kell egy bivalyerős PC-vel rendelkeznünk, hogy a virtuális valóságba be tudjunk lépni.

A headset október tizenharmadikán kerül a boltokba, úgy 120-125 ezer forintos áron – akik vezetnének, a DriveClub VR is többek között a boltokban várja majd az aszfaltszaggatásra vágyókat. Viszont érdemes lesz egy nagyobb szobában játszani!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)