Játssz ingyen egy viszonylag új játékkal! [VIDEO]

Alig fél éve, hogy megjelent ez a bizonyos játék, de már lehetősége van mind a három platform (PlayStation 4, Xbox One, PC) valamelyikével rendelkezőknek, hogy ingyen nekiülhessenek ennek a játéknak.

A Plants vs. Zombies Garden Warfare 2-ről van szó, amit tíz órán át ingyenesen játszhatunk, és ha esetleg megtetszene a növények és zombik néhol már elképesztően beteges humorral rendelkező küzdelme, akkor féláron meg is vásárolhatjuk a játékot.

Xbox One-on és PlayStation 4-en már él ez akció (A PS4-eseknek ide, míg az Xbox One-osoknak ide tessék kattintani), ám a PC-seknek csak augusztus tizenhatodikán tűnik fel az EA Originjén a Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 akciója, ami mindhárom platformon augusztus harmincadikán ér véget!

Minden, a demóban elért eredményünk természetesen átemelésre kerül a megvásárolt játékba. Jó játékot!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)