A Rise of Iron lehet az utolsó Destiny DLC?

A Bungie-nak, a Destiny fejlesztőinek vannak tervei a franchise-zal kapcsolatban.

Eddig három nagyobb DLC érkezett a már majdnem két éve megjelent konzolexkluzív játékhoz, és szeptember 20-án érkezik a Rise of Iron, ami már csak a kurrens-gen párosra (PS4-re és X1-re) érkezik. A Halloween maszkok, illetve a Sparrow Racing League is visszatér még ősszel, illetve az év végén, az utóbbiba pedig új pályák is kerülnek a Rise of Iron környezetére építve.

De ezután mi a szituáció? Valószínű, hogy a Rise of Iron után elkezdenek a Destiny 2-n komolyabban is dolgozni, mert annak elvileg 2017 végére meg kellene jelennie, ráadásul itt már biztosan hátrahagynák a prev-gen konzolokat. A DLC-vel már megtették, úgyhogy logikusan ez lehet a következő lépés. Már csak az a kérdés, hogy a shooterek között mekkora tortát tud kiszelni magának: az Overwatch, vagy a műfajában hasonló The Division is kigurult idén, és főleg az előbbi lett igencsak népszerű…

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu