Végre ismét játszhatunk Monster Hunterrel PlayStation platformokon! [VIDEO]

Az online RPG-k listája bővül a PlayStation 4-en a Capcom játékával.

A Monster Hunter Frontier Z Japánban már megjelenési dátumot is kapott, sőt, azt is tudni, hogy a „G” változat, ami PC-n, Xbox 360-on, PlayStation 3-on, Wii U-n (!) és PlayStation Vitán (!!) mikor kapja meg a Z frissítést. A frissítés november kilencedikén, a PlayStation 4-es Z pedig november huszonkettedikén jön.

A szörnyvadászat természetesen új fegyverekkel és új szörnyekkel érkezik (ezek láthatóak is a trailerben), de még kérdéses, hogy mikor gurítja ki nyugatra a Capcom az egészet… ugyanis addiktívnak és szórakoztatónak tűnik az MMO.

Erről még az a kérdés is eszünkbe jut, hogy vajon mikor látunk valamit a jó ideje eltűnt Deep Downról (ami ugye szintén a Capcomhoz köthető), aminek talán már ideje lenne megmutatnia magát PlayStation 4-exkluzívként…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu