Már a PlayStation VR-re készül a Sony: Move kontrollercsomag

Habár még kicsivel több, mint egy hónapra vagyunk a virtuális valóság-headset megjelenésétől, a Sony már előkészíti a terepet.

Ausztráliában már elő lehet rendelni a PlayStation Move kontrollercsomagot. Két felújított Move-ot kapunk, hogy így jobb játékélményünk legyen, miközben a PlayStation VR-es címekben merülünk el. Arrafelé 120 dollárba kerül a készlet. Így egy Move 60 dolcsi lenne, magyarra átszámolva kb. 13 ezer forint – soknak tűnik, a fele reálisabb lenne. Máshol még nem nagyon beszéltek a Move-ról, de kizárt, hogy ne kerüljön újra világszerte a boltokba a „PlayStation-fagyi”.

Persze a DualShock 4-et is használhatjuk majd, úgyhogy akinek esetleg rossz élményei lennének a PlayStation Move-val a PlayStation 3-as játékokkal, nem kötelező beszereznie a kontrollert… kivéve, ha a későbbi címekkel már kötelező lesz a Move-okat alkalmaznunk.

A Move visszatér, és még kérdéses, milyen fogadtatásban lesz része – kíváncsiak leszünk arra, miben lesz jobb a korábbi változatnál.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)