Új céget hozott létre a Ubisoft – könyvekben is erősítenek!

A francia cég létrehozta a belső könyvkiadó részlegét – megszületett a Ubisoft Publishing!

Már novemberben megjelenik az első mű, ugyanis a Ubisoft Publishing csendben felkészült a rajtra a kulisszák mögött. Az Assassin’s Creed: Heresy lesz a november tizenötödikén érkező első könyv, és történetében a múltat és a jelent egyaránt érinteni fogja. A Heresy Jeanne d’Arc történetét fogja elmesélni, írója pedig Christie Golden, aki korábbi Assassin’s Creed könyveket is létrehozott, mint pl. az Assassin’s Creed Unity: Abstergo Employee Handbookot, de a Star Wars, Star Trek és World of Warcraft franchise-okban is jártasnak tekinthetjük.

November tizenötödikén egy másik könyv is megjelenik, mégpedig az Assassin’s Creed: The Essential Guide, amit a Ubisoft így jellemez: „egy bőségesen illusztrált kézikönyv, ami a karaktereket, történelmi helyszíneket és jeleneteket mutatja be az Assassin’s Creed idővonalában.”

Bár eddig a Ubisoft többek között a Penguin Random House-zal és a Scholasticcal működött együtt, most már egy kézben tarthatja a munkálatokat a könyvek esetében is, hiszen így „teljesen irányítás alatt maradhat a kreativitás is a kezdetleges koncepciótól a nyomtatásig”.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)