Styx tanult egyet s mást a Shards of Darknessben [VIDEO]

A Styx: Master of Shadows nem volt rossz, de a Shards of Darkness mindenben felülmúlhatja elődjét!

A Focus Home Interactive egy új játékmenet-videót publikált a Cyanide játékából. Több módon is láthatjuk, miben javult a játék: például az engine is egy újabb iteráció lesz, hiszen ezúttal már nem a hármas, hanem a négyes Unreal Engine kerül alkalmazásra, de maga a játék világa is nagyobb lesz elődjénél. Így aztán nagy valószínűséggel több ideig tart felfedeznünk mindent, és persze lopakodni is többet kell emiatt!

Styxet mintha az Assassin’s Creed, illetve a Batman Arkham játékok inspirálták volna, de ez nem is akkora baj – jótól jól nyúlni nem bűn. Persze kraftolni is tud lopakodásra hajlamos karakterünk, úgyhogy változatos játékmenetre számíthatunk.

Hogy mikor is? 2017 első negyedévében PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n – itt is egy kis halasztás játszik közre. Az előrendelők ingyen megkapják az első játékot, illetve az Akenash Packot egy tőrrel!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu