Assassin’s Creed Unity Season Pass “fájdalomdíj”: mától kezdve beváltható

Konkrétan november végén tette az ominózus bejelentést a Ubisoft, hogy az Assassin’s Creed Unity botrányos indulása és hajtépést okozó bugjai miatt törlik a játékhoz a Season Pass-t, viszont fájdalomdíjként egy ingyenes DLC-t, illetve egy szabadon választható ingyenes játékkal kárpótolják azokat, akik azóta már megvásárolták a Season Pass-t.ps4pro.eu_ubisoftgame_2Minden ilyen játéktulajdonos ingyen és bérmentve megkapja az önálló kampányt: a Dead Kings DLC-t, illetve valamint mindenki, aki megvette a szezonbérletet, az alábbi játékok közül választhat:

The Crew

Far Cry 4

Watch Dogs

Assassin’s Creed IV Black Flag

Rayman Legends

Just Dance 2015.

Nincs tehát más dolguk a „kárvallottaknak”, mint a Ubisoft ACU honlapján kiválasztani a saját platformjukat, belépni a Uplay fiókjukba, majd rábökni a kívánt fájdalomdíjra.

A Ubisoft ajánlata egészen 2015. március 15-ig tart, szóval addig lehet megszerezni a kiszemelt játékot. Csak egyet lehet választani, szóval alaposan fontoljátok meg, melyik legyen az!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)