Watch Dogs 2: San Francisco-túra és multiplayer [VIDEO]

Egy körút San Francisco környezetében, továbbá vágatlan multiplayer játékmenetet is láthatunk a Watch Dogs folytatásából.

Mi van akkor, ha a kultúrát kinyomja a városból a technológia, illetve az ebből fakadó lóvé? Ezt járja körül a Watch Dogs 2 egy olyan kérdéssel, miszerint „mi lenne, ha a technológia… rossz?”. A Ubisoft keveri a jövőt a jelennel. Chicago után kimondható: San Francisco felüdülésnek tűnik.

A másik videó a multiplayerbe ugrik fejest: az első játékhoz hasonlóan itt is beolvadnak a többi játékosok a környezetbe, ha online játszunk. Persze ez nem kötelező – ha nem akarjuk, hogy mások beleejtsék a legyet a levesünkbe, akkor ki lehet kapcsolni, bár így nem lesz olyan feladatunk, hogy megtaláljuk a minket megbuheráló másik játékost. Több játékmódot is láthatunk kommentár nélkül, és mindegyiket könnyedén elérhetjük a játékban használatos mobil segítségével.

A Watch Dogs 2 november tizenötödikén érkezik PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a PC verzió két héttel később jön.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu