Han Solo nem lesz „szóló”? A Trónok harca színésznőjét szerződtették a készülő filmbe

MOZI HÍREK – A Trónok harcában sok szép és tehetséges színésznő fordult meg és bimbódzó karrierjüket be is indította az elképesztően népszerű fantasy sorozat. Egyikőjük nem más, mint Emilia Clarke, akit az új Star Wars-antológiafilmbe szerződtettek, amely Han Solo fiatalkorát és kezdeti csempészkarrierjét öleli fel és amelyből akár trilógia is készülhet. (A filmnek egyelőre még nincs címe.)

A hírt a starwars.comon írták meg, hozzátéve, hogy büszkék rá, hogy a Trónok harcának „sárkánykirálynőjét”, a Danaerys Targaryent alakító Clarke szerepel majd a második Star Wars-szólófilmben (az első Zsivány egyes címmel idén decemberben kerül mozikba.) Természetesen szó sincs arról, hogy ezzel Clarke kikerülne a Trónok harcából: a hetedik évad forgatását rövidesen befejezik, így a szép színésznő gond nélkül vállalhat szerepet 2019-ben a mozikba kerülő sci-fi-ben.

És hogy kit fog majd alakítani? A karaktere egyelőre még nem ismert, viszont többek között a screenrant.com írt arról korábban, hogy egy Star Wars képregényben megjelent Sana Solo, Han Solo felesége. A képregényben Sana Solo fegyverrel fenyegeti Leiát és Hant és azt állítja, hogy bizony, ő Han neje, amit a HANtázásáról (haha) híres űrcsempész természetesen energikusan tagad. Bár a képregényben a karakter fekete bőrű, nem kizárt, hogy a Disney ettől most eltér és a „diverzitást” más téren hangsúlyozza majd ki.

A hölgy leánykori neve egyébként Sana Starrosról, és sztori szerint az egész házasságra nem kizárólag a szerelem, hanem valamilyen kétes ügy miatt került sor. Az Új remény után játszódó képregényből az derül ki, hogy a házasság megtörtént, és valóban Sana Starros volt a felesége egy ideig.

Természetesen az is elfordulat, hogy Emilia Clarke egészen más karaktert alakít majd. A színészt egyébként legutóbb a Terminator: Genesys-ben szerepelt, mint Sarah Connor, abban retteneteset alakított, de reméljük, másodszorra már nem lő mellé egy Star Wars filmben.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu