Mi lesz az utolsó Ubisoft Club ingyenes játék? Eláruljuk!

Hiába a „naponta adunk valamit” elképzelés a Ubisofttól, a Ubisoft Club fináléja is megerősítésre került.

Június óta olyan játékokkal gazdagíthattuk uPlayes kínálatunkat, mint például a The Crew, a Beyond Good & Evil vagy a Far Cry 3: Blood Dragon. A decemberi finálé viszont egy nagyobb, és már-már ismert játékot fog elhozni nekünk – ez az Assassin’s Creed III lesz.

Sejthető volt, hiszen a korábban kiszivárgott listában ez a játék feltűnt (ezúton is gratula a Ubisoftnak, hiszen ezzel megtudtuk korábban a tervüket!), mivel december 21-én érkezik a mozikba az Assassin’s Creed filmadaptáció, úgyhogy egy Assassin’s Creed játék ingyenessé tétele a lehető leglogikusabb lépésnek nevezhető.

December hetedikétől lehet a játékra lecsapni, addig pedig érdemes itt hozzáadni a Far Cry-t a fiókunkhoz, ha eddig nem tettük volna meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)