A rajongók kibékültek Scarlett Johanssonnal

Tavaly hatalmas felzúdulást keltett, hogy Scarlett Johansson kapta meg a Páncélba zárt szellem főszerepét. Az eredeti manga-, illetve animesorozat (képregény és animációs film) a japán popkultúra szerves része, ezért sokan nem értették, miért nem ázsiai sztár játssza majd a félig robot, félig ember Őrnagy szerepét. Aztán amióta csordogálni kezdtek az előzetesek, egyre többen ismerték el, hogy ScarJo nem is olyan rossz választás.

Sok korábban dühös rajongó meaculpázott, és azt posztolta, hogy alig várja a filmet. A Szárnyas fejvadász és a Mátrix látványvilág magasabb szintre emelő az alkotók azzal fejelték meg, hogy a színésznő virtuálisan meztelenül szerepel, ez pedig szemlátomást megbocsáthatóvá teszi, hogy nem Oszakában született.

(Ghost in the Shell – hazai bemutató: 2017. március 30.)

Forrás: UIP

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu