Már van forgatókönyve az Uncharted filmnek

MOZI HÍREK – Talán most már tényleg nekiülhet a Sony a már évek óta saját magával és a stábjával állóháborúban levő Uncharted filmnek…

Joe Carnahan az Instagramon az alábbiakat írta: „Kész és le lett porolva. Most elkezdődik a VALÓS munka. Ha van most Hollywoodban egy szörnyen menő forgatókönyv, el szeretném olvasni, mert ez a dolog ÁLLAT.”

Persze Carnahan munkájára mások is felfigyeltek: Amy Hennig, aki korábban az Uncharted játékokon dolgozott az Electronic Artshoz való átigazolás előtt, szintén gratulált neki.

Tavaly még arról volt szó, hogy Neil Druckmann (aki például az Uncharted 4 producere is volt) nem látta a forgatókönyvet, illetve az is szóba került, hogy Carnahan véleménye szerint ez egy „anti-Indiana Jones” film lesz. Ezekről inkább nem mondanánk semmit: tessék végre megtalálni az igazit (mármint a Nathan Drake-et alakító színészt), mert már 8 éve, hogy bejelentésre került a film… akkor talán tényleg elkezdhetnek munkálkodni a Sony-nál, akik azért tavaly befürödtek a Ghostbusters reboottal.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.