Nem tetszik Bolíviának a Ghost Recon: Wildlands

A bolíviai kormány nem tartja elfogadhatónak a Ubisoft játékát.

Azért panaszkodtak a francia nagykövetségnél, mert szerintük a francia cég terméke úgy tünteti fel a dél-amerikai országot, mintha a területet a drogkereskedők irányítanák. A bolíviai belügyminiszter, Carlos Romero szerint ha a francia kormány nem cselekszik, jogi útra fogják terelni az ügyet.

Amúgy Bolívia Kolumbia és Peru mögött a világ harmadik legnagyobb kokacserje-termelője, és a kilencvenes évekig a drognak volt is jelentősége az országban, de azóta átmozdult a forgalom Kolumbiába. Mégis, a Ubisoft azzal védekezik a nyílt béta során 6,8 millió játékost elérő (és ezzel a For Honor rekordját megdöntő) Ghost Recon: Wildlands esetében, hogy ez puszta kitaláció, és azért választották Bolíviát a játék területeként, mert gazdag kultúrával és gyönyörű környezettel rendelkezik. (Ettől függetlenül a játékban úgy jellemzik, hogy „a Föld legszebb és legveszélyesebb helyszíne”…)

Maximum annyit hozhat össze a perrel Bolívia, hogy kitiltják az országból a játékot, de ennél többet nem valószínű, hogy el tudna a dél-amerikai ország érni.

A játékkal kapcsolatban a Ubisoft elárulta, hogy mit fog a Season Pass tartalmazni, de egy ingyenes PVP-frissítés is úton van a Wildlandshez. A PVP egy 4v4 felállású taktikai mérkőzést fog takarni, osztályokra bontott karakterekkel, de ezzel kapcsolatban a franciák több részletet csak később fognak közölni.

A Season Pass megvételével egy héttel korábban lehet hozzájutni a két nagy kiegészítőhöz, ami a Narco Road és a Fallen Ghosts lesz. Az előbbiben őrültnek ígért versenyekben és kihívásokban kell részt vennünk, hogy egy bandavezér tiszteletét elnyerjük, amit természetesen a belső bomlasztás követne. Új járművekre is számíthatunk majd a Narco Roadban. A Fallen Ghosts során egy evakuáció közepén lelövik helikopterünket, és egy elit bérgyilkos-osztaggal is meggyűlik a bajunk. Az erősebb ellenfelekhez új skillek és fegyverek is érkeznek.

A The Unidad Conspiracy küldetésekről korábban már beszámoltunk, úgyhogy kulcsszavakban annyi, hogy a Santa Blanca és a Unidad közötti szövetséget kell ezek során tönkretennünk a Media Luna körzetben. A The Peruvian Connection pakk egy újabb küldetést, illetve hét felszerelés-emblémát tartalmaz. Lesz három frakcióhoz köthető felszerelés-csomag is: a Rebellion Ghost pakkot a Katari 26 inspirálta, és ez egy egyedi, nagyobb tölténytárral rendelkező AK-47-et biztosít; a Unidad Ghost pakkban a Unidad öltökézét vehetjük magunkra, illetve egy LMG fegyvert is ad egy nagyobb tölténytárral és vörös lézercélzókával; míg a Santa Blanca Ghost pakk hasonlóan az ő ruhájuk mellett egy arany M1911-el vár.

A bolíviai minibusz mellett még 5%-os állandó XP boostot, illetve egy két órán át működőképes, egyszer használatos 50%-os XP boost ad nekünk, illetve 25%-ot három társunknak a Season Pass.

Megjelenés március hetedikén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: Reuters

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)