Nagy ingyenes frissítést kap a Watch Dogs 2!

A Ubisoft egy fillért nem kér majd a Watch Dogs 2 nagy frissítéséért.

A francia cég a blogján közölte a Watch Dogs 2 terveit a tavaszi hónapokra. Először essünk túl a fizetős DLC-n, a No Compromise DLC-n. PlayStation 4-en április 18-ától, Xbox One-on és PC-n május tizennyolcadikától lesz játszható, és ebben Marcus Hollowaynek az orosz maffiával gyűlik meg a baja az új DedSec küldetésben (Moscow Gambit), és ezen túl hat time trial feladat, két új, nem halálos fegyver (légpuska, mesterlövész-kábító puska), illetve új felszerelések, képességek és járművek érkeznek.

Az ingyenes frissítés a Showd0wnon belül több kihívást is nyújt a 2v2 csapatoknak: Steal the HDD, Doomload, és Erase/Protect The Servers módok, amik a capture the flag, King of the Hill és a domination játékmódok Watch Dogsos megfelelői lennének; a motokrossz, ekart és drón versenyek multiban is játszhatóak lesznek, megkapjuk a paintball puskát, az Armored Truck Feature-tés tizenhárom új öltözéket is.

Májusban PVP-támogatást kap az Armored Truck Feature, új PVE esemény jön, a Bounty Hunter mód lesz minimálisan módosítva, júniusban pedig négy fős csapatokba rendeződve is felfedezhetjük San Franciscót és pár dolgot együtt is játszhatunk.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu