Hamarabb bemutatásra kerülhet az Xbox Project Scorpio, mint gondolnánk?

Talán nem is kell az E3-ig várnunk, hogy a Microsoft bemutassa a konzolt.

Jez Corden, aki a WindowsCentral egyik vezető szerkesztője az Xbox témakörben, a Twitteren néhány igencsak meglepő gondolatot osztott meg a PlayStation 4 Pro ellenfeleként szánt konzolról. Lehetne mondani, hogy ez biztosan április elseje, de többször is kihangsúlyozta, hogy nem viccel: akár már a jövő héten (!) bemutathatja a redmondi cég a „skorpiót”.

Szerinte a fejlesztőkészletek egy LCD-s kijelzővel érkeznek, hogy a fejlesztők pár adatot könnyebben megtudjanak valós időben, és egy kisebb animációja is van a kijelzőnek (mondjuk ez talán egy kicsit furcsa, hogy pont ezt említi meg), továbbá akár Bluetooth-támogatást is kaphat a Project Scorpio, ami nem lesz az eredetileg bejelentett információkhoz képest erősebb (8 processzormag, 320 GB/másodperc memória sávszélesség, 6 TFLOPS számításbeli teljesítmény – a PlayStation 4 Pro 4,2-t tud).

Ha már WindowsCentral, megbízható oldalnak tűnik az Xbox-szal kapcsolatos témákban, és ők azt állítják, hogy a „vezércímük” a Forza Motorsport 7 lesz, de a Red Dead Redemption 2, a Crackdown 3, a State of Decay 2, a Star Wars: Battlefront 2, a Madden NFL 17, a FIFA 18, illetve elvileg a Call of Duty: World War II névre hallgató idei CoD is 4K-ban lesz bemutatva. Majd meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)