Street Fighter V: ekkora „handicappel” nyerni ritkaság! [VIDEO]

Nem egyszerű helyzetben sikerült valakinek nyernie.

Egy bunyós játékban azért ismerni kell a karakterek előnyeit, hátrányait, és az egymás elleni stratégiát is fejben azért le kell rendezni. Meg talán látni is kellene az eseményeket. Na most, a Sven névre hallgató holland srác, aki a spanyol Sonic Boom bajnokságba benevezett, vak! A pórul járt ellenfél Musashi volt, akinek Akumáját Sven Kenje legyőzte – a három meccsből sikerült kettőt behúznia úgy, hogy jól időzítette be a mozdulatokat.

Sven a mérkőzés utáni interjúban elmondta, hogy egy rákos betegség miatt vakult meg még öt évesen, és félt akkoriban attól, hogy nem tud mivel játszani, de szerencséjére akkortájt adta ki SNES-en a Capcom a Street Fighter II-t, amit a hangokból tájékozódva is képes volt megtanulni. Szerinte a Street Fighter V hangeffektjei jól ki lettek dolgozva, ami neki kapóra jött.

A tanulság ebből a kedves szituációból csak ennyi: néha lehetetlen helyzetből is lehet fordítani.

[forrás: Kotaku]

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu