Warhammer 40K: Dawn of War III: multiplayer-gyorstalpaló [VIDEO]

Két videót is kapott a Relic Entertainment játéka.

Legutóbb arról számoltunk be, hogy a PC-s stratégiajátékok egyik következő nagy ígéretes neve, a Dawn of War III ingyen kipróbálható lesz részben a megjelenése előtt, hogy ezzel is leteszteljük, miként is működik a játék multiplayer része. Talán pont emiatt is készült a két videóból az egyik, hiszen azoknak, akik a műfajban nem jártasak, ez a kis trailer bemutatja, hogy mit is kell megszokni és miként kell sikerre vezetni a kiválasztott frakciót. A másik videó, az Assemble Your Troops Online (Gyűjtsd össze katonáid online) pedig abban próbált újítani, hogy a multiplayer mérkőzés közben a játékosok mikrofonjait is bekeverték a játékmenet alá.

A Dawn of War április 21-e és 24-e között ingyen kipróbálható lesz, ha itt regisztrálunk, a megjelenés pedig 27-én lesz esedékes PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)